Osta laadukkaat ihonhoitotuotteet apteekistamme Kuusamossa 

Kysy lisää tai tule ostoksille

Kuusamon Keskusapteekin valikoimiin kuuluu laaja valikoima turvallista kosmetiikkaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan ihollesi sopivat ihonhoitotuotteet esimerkiksi ACOn, Vichyn, Avènen ja Favoran laadukkaista kosmetiikkavalikoimista. Meiltä löytyy myös muita kosmetiikkasarjoja, kuten muun muassa Louis Widmer. Tarjoamme sopivat tuotteet ihonhoitoon kaikenikäisille. Muista myös, että toimitamme tarvittaessa kosmetiikkaostokset kotiovellesi!

ACO-tuotteet

Ruotsalainen ACO kehittää ja valmistaa pohjoismaiselle iholle sopivia laadukkaita kosmetiikkatuotteita. ACOn valikoimiin kuuluu ihonhoitotuotteita, jotka sopivat hyvin myös herkälle iholle. Löydät valikoimista sopivat tuotteet kasvojen ja vartalon ihonhoitoon niin vauvoille, pienille lapsille kuin aikuisillekin. ACO-tuotteista voit löytää avun myös erilaisiin iho-ongelmiin, kuten ihottumaan tai akneen. 

Vichy-tuotteet

Vichy-tuotteet pohjautuvat sarjan nimen mukaisesti Ranskan alueella virtaavaan mineraalipitoiseen lähdeveteen. Sen pohjalta on kehitelty monipuolisia tuotesarjoja, jotka hoitavat sekä kasvoja, vartaloa että hiuksia. Vichy-tuotevalikoimasta löydät sopivat tuotteet sekä ihon puhdistukseen, kosteutukseen että muuhun hoitoon. Tutustu myös esimerkiksi suosittuun Vichy-kosmetiikkaan ja aurinkosuojatuotteisiin.

Avène-tuotteet

Avène-ihonhoitosarjan tuotteet ovat erinomainen valinta, jos ihosi on hyvin herkkä tai kärsit kosmetiikka-allergioista. Tuotteet on luotu lähdeveden pohjalle, ja kaikki Avène-tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavia ainesosia. Ne hoitavat ja rauhoittavat esimerkiksi atooppista ja couperosa-ihoa. Osa tuotteista on täysin säilöntäaineettomia. Avène-valikoimasta löydät sopivat ihonhoitotuotteet ja meikit myös esimerkiksi rasvoittuvalle ja ikääntyvälle iholle.

Favora-tuotteet

Etsitkö hajusteetonta ja väriaineetonta kosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön? Favora-tuotesarjan turvallisilla tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n allergiatunnus. Tämä tarkoittaa sitä, että ne soveltuvat tavallisesti myös muun muassa kosmetiikka-allergioista sekä tuoksuyliherkkyydestä kärsiville. Favora-tuotteet palvelevat monipuolisesti, sillä ne sekä puhdistavat, suojelevat että kosteuttavat ihoa. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaan ja löydä omat suosikkisi!